BOKNING 031-22 02 24

vara_behandling2ar

 
 

VÅRA BEHANDLINGAR


 

Vi tror på skönhet som helhetsupplevelse. Därför har vi med omsorg om material, form och design skapat en miljö för just upplevelser. Det är en miljö som både inspirerar och skänker avkoppling. Här kan du njuta lika mycket av atmosfären som av din behandling och det är på så vis vi kan erbjuda mer än bara skönhet. Våra experter erbjuder många olika typer av behandlingar.

KONSULTATION

500/600 kr hudterapeut/injektionsläkare 
Hudanalys ingår alltid i ansiktsbehandling.

ANSIKTSBEHANDLING

50 min 1600 kr
80 min 2000 kr

I 80-minuters-behandlingar ingår micro-dermabasion. Önskas färgning av frans och bryn krävs minst 80 minuter

 

MICRODERMABRATION

30 min 1100 kr

Microdermabrasion ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Kristaller slipar huden och påskyndar cellförnyelsen och stimulerar läkning. Microdermabrasion bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum, samtidigt som kristaller blåses ut och varsamt slipar huden. Olika behandlingar kan  utföras, allt från ytlig uppfräschande slipning till djupgående ärrbehandling. Tack vare våra engångsmunstycken är behandlingen med 100% hygienisk. Behandlingarna är skonsamma för huden och helt utan obehag. Microdermabrasion används av utbildade läkare, sjuksköterskor och diplomerade hudterapeuter. Ingår i en 80-minuters ansiktsbehandling.

KEMISK PEELING

1500 kr 

5500 kr 6 ggr 8000 kr 8 ggr 10000 kr

Behandlingen görs m fördel i kur på ca 4-8 behandlingar och är effektiv
mot pigmenteringar, du får tillbaka lystern och din skin-thickness.

CRYO PEN

Frys bort godartade hudförändringar, tex skin-tags, pigmenteringar, fibrom och leverfläckar. Avlägsnar hudåkommor utan att skada frisk vävnad. Kan krävas flera behandlingar. 1000 kr (i behandling 600 kr)

REJUVENATE AND MOISTURIZING QUICKFIX

40 min 1200 kr
En behandling som kan göras en gång, men med fördel görs som kur på 6-8 gånger.
Du djuprengör huden med en kristallslip. Därefter inslussas en fukt och antiagemask med ultraljud. Du får ett omedelbart resultat och huden får en fantastisk lyster. Du blir festfin direkt efter behandlingen.

 

TEENAGE CLEANSE TREATMENT

50 min 1500 kr
En behandling fokuserar på problemområdet i ansiktet. Görs med fördel i kur. Efter rekommenderas produkter.

FOTBEHANDLING

60 min 1000 kr
Målet är friska fötter med borttagning av förhårdnader och sprickor, finputsning av nagelband och behandling av liktorn. Tillägg 200 kr för gelélack.

 

IPL/YAG-LASER

Full Face 2500 kr

Dekolletage 2500 kr (inkl ansikte 3500 kr)

Hals 2000 kr (inkl ansikte 3000 kr)

Händer 1700 kr

HÅRBORTTAGNING

Armhålor 1000 kr
Underben 3000 kr
Bikinilinje 1200 kr (plus axill 1600 kr)
Brazilian 2200 kr
Haka/Överläpp 1000 kr
Haka och Överläpp 1500 kr
Underarmar 1900 kr
Hela Armar 2600 kr
Rygg fr 3800 kr

Vaxbehandlingar

Halva ben 500 kr
Hela ben inkl. bikinilinje 1200 kr
Bikinilinje 400 kr
Armhålor 500 kr
Rygg/bröst 600 kr

FRANSAR OCH BRYN

Färgning av fransar och bryn inkl. formning 600 kr

Endast bryn 450 kr

KOSMETISK TATUERING

Ögonbryn/Eyeliner 4800 kr inkl 1 återbesök efter ca 6 veckor. Återbesök inom ett år 2500 kr

 INFORMATION KOSMETISK TATUERING LÄS NEDAN

BOTOX

Botox-behandling Standard 3900 kr

FILLERS RESTYLANE (KINDBEN, TEAR TROUGHT)


1 ml 4000 kr

SKINBOOSTER

3000 kr alt. 3 gånger 8000 kr

Första gången gör du en behandling om 3 ggr, efter det 1 gång var 4e till 6e månad

PROPHILO

3800 kr/2 ml, kur 2 ggr 7000 kr

 

Fuktboost som stimulerar vävnaden utan att fylla ut. Resultatet blir en omedelbar uppstramning, görs i kur om 2 gånger. Prophilo återställer nivån av hyalyronsyra i huden som ger fukt och glow. Injiceras av Dr William Bennet

BOTOX MOT TANDGNISSEL

4500 kr

GELÉLACK INKL MANIKYR & BORTTAGNING

700 kr

GENTS EXPRESS

Denna behandling riktar sig till män som vill få en riktig upp-fräschning av huden. Efter en riktig rengöring inkl peeling och portömning läggs en mask utifrån din hudtyp och behandlingen avslutas med en skön massage. Självklart formar vi dina bryn- och färgar om du önskar.
50 min 1600 kr

DERMAPEN 4

Dermapen är en avancerad behandlingsteknik som fokuserar på hudföryngring. Dermapen 4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som ger 1300 stick i huden per sekund. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen. De öppna kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både i det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Passar dig som vill få upp spänsten, minska fina linjer och porer, har pigmentsförändringar eller ärr.
Görs med fördel i kur på ca 3-6 behandlingar beroende på åtgärd. Efter behandlingen skall ansiktet vara sterilt i 12 timmar.
 
För bästa resultat använd tillhörande produkter, din hudterapeut konsulterar dig efter behandlingen.
Ansikte 2200 kr
Ansikte, Hals 3000 kr
Ansikte, Hals & Dekolletage 3900 kr
Tillägg kemisk peeling 500 kr
Kur 3 behandlingar inkl 3 PRX behandlingar 10 000 kr
 
 

PRX T33

PRX T33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Orsakar ej ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.
PRXT33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojliksyra.
Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.
PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera t.ex. rynkor och linjer, pigmenteringar/ solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, melasma, åldrad hud, ärrbildningar och bristningar.
PRXT33 är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a.injektionsbehandlingar, fraktionerad Laser, microdermabrasion, mesoterapi, microneedling, plasmaljus, trådning, PRP/vampyrbehandling.
PRXT33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Ansikte 30 min 1995 kr 

Ansikte, Hals 2500

Ansikte, Hals & Dekolletage 2900

Kur 3 gånger inkl 3 Dermapen-behandlingar 10 000 kr

 

KONSULTATION HUDLÄKARE

För alla typer av hudproblem; psoriasis, eksem, acne, rosacea mm. Vi utför även pricktest. Vi erbjuder en snabb bedömning av misstänkta hudtumörer.  Konsultation/pricktest 950 kr inkl undersökning och recept. 

 

BRA ATT VETA FÖRE, UNDER OCH EFTER BEHANDLING


 

NASHA / HYALURONSYRA

Hyaluronsyra är ett ”kroppseget” ämne med stor vattenbindande förmåga och som finns i hela kroppen. Hyaluronsyra skyddar celler och ger huden fukt och volym. Med tilltagande ålder minskar hudens innehåll av hyaluronsyra, kollagen och elastin vilket leder till huden tappar volym och elasticitet och rynkor uppstår.

NASHA är förkortningen för Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid och är de hyaluronsyre produkter som liknar den hyaluronsyra som naturligt finns i kroppen. De kan injiceras (som ”fillers”) under huden för att fylla ut rynkor, återfukta huden och stimulera till kollagen bildning som ger huden bättre elasticitet. Produkterna används även för att förändra eller förstärka ansiktets former och proportioner. Till exempel kan man accentuera kindben, hakan, käkvinklar, förstora läppar eller förändra formen på näsryggen. Restylane Skinbooster är en behandling som blivit mycket populärt de senaste åren. Hyaluronsyran i skinbooster är skapad för att ge maximal återfuktning av ansiktshuden underifrån och stimulera huden till ökad kollagen bildning. Resultatet blir en ”föryngrad” hud med mjukare och finare ytstruktur och med mer lyster. Skinbooster behandling lämpar sig även för händer, hals och dekolletage. Samtliga NASHA produkterna är modifierade för att bromsa omsättningen vilket leder till att de stannar kvar i huden i 6-12 månader.

Priset på hyaluronsyre behandlingarna beror på mängden och typen hyaluronsyra produkt som behövs för din behandling. Detta diskuterar vi med dig i samband med din första konsultation och innan behandlingen inleds.

BOTULINUM TOXIN (”BOTOX”)

Botulinum toxin (”Botox”) produceras av en bakterie vid namn Clostridium botulinum och upptäcktes redan under slutet av 1800-talet. Under 1960-talet upptäckte man toxinets blockerande effekt på muskler och under 70-talet började man behandla patienter med skelning. Under 80 och 90-talet började man sedan behandla patienter med muskel spasticitet och idag används botulinum toxin både för medicinska och estetiska behandlingar. Inom estetiken används botulinum toxin framför allt för att behandla rynkor, både statiska (i vila) och dynamiska mimik rynkor. Effekten sker genom en blockad av nervstimulering till de ansiktsmuskler som behandlas. De vanligaste behandlingar är ”bekymmersrynkor” mellan ögonbrynen (Glabella) och i panna, ”kråksparkar” d.v.s. rynkor kring ögonen, hängande ”ledsna mungipor” samt ”ögonbrynslyft”. Andra behandlingar innefattar besvärande svettning (armhålor och handflator), tandgnissling och spänningshuvudvärk. Liksom för fillers så är behandlingseffekten av botulinum toxin inte permanent utan går ut efter cirka 3-6 månader. Priset för botulinum toxin styrs av antalet områden som behandlas.

Botulinum toxin och hyaluronsyra kombineras ofta för bästa resultatet eftersom de verkar på olika sätt, botulinum toxin genom muskelavslappning och hyaluronsyran genom volymökning och förbättring av hud kvalitéten. Under en konsultation diskuterar vi dina förutsättningar och om du önskar lägger vi upp en behandlingsplan för att tillgodose dina förväntningar.

IPL

Då IPL-ljuset är ett ytligt ljus som påverkar färgen i dina pigmentfläckar och blodet i kärlen är det viktigt att du är fri från all solbränna innan behandling. Detta för att solbränna ligger ytligt under huden och är det första som drar åt sig energi. Då ökar risken att IPL-energin tas upp av solbrännan istället för det som ska behandlas såsom pigmentfläckar eller solskador. Det kan resultera i att huden blir lätt bränd.

All smink ska tvättas bort innan behandlingen börjar. En genomskinlig ultraljudsgelé appliceras på huden och med ett IPL-prisma förs ljuset ner i huden med en intensifierad pulserande ljusblixt. Genom denna metod behandlar man hela ansiktet. Det kan “snärta” till och kännas obehagligt och varmt mot huden.

Efter behandlingen kan pigment bli mörkare och blodkärl bli mörkröda och kan flyta ihop som en enda rodnad. Det är också vanligt att känna sig solbränd och varmt, detta lägger sig efter ett par timmar. Om pigmenten som behandlats är ytliga bleknar den mörka färgen inom 1-2 veckor. Har du många pigment kan huden då se smutsig ut. Djupare pigmentfläckar kan ta mellan 2-3 veckor att blekna och kan behöva fler behandlingar för att helt försvinna. Även blodet tas upp av kroppen under ca 2-3 veckor och rodnaden bleknar så småningom.

Efter behandlingen kan huden vara mycket känslig för sol och du bör därför undvika sol så mycket som möjligt. Använd solskyddsfaktor 25-30 varje morgon för att förhindra uppkomsten av nya pigment.

Har du en gång fått solskador som pigmentfläckar och spruckna blodkärl är risken större att de återkommer. IPL hjälper att hålla de borta men det är viktigt att alltid använda solskydd.

YAG-LASER

ND:YAG är en laser som söker sig till de röda blodkropparna i blodet. Värmen från lasern får blodkärlen att stänga sitt flöde vilket resulterar i att kärlväggarna förstörs. Resterna tas upp av kroppen och försvinner. Detta tar mellan 6-8 veckor, därefter kan du se slutgiltiga resultat av behandlingen.

Efter behandlingen kan kärlen svullna upp lite, de små ytliga kärlen kan se ut som klösmärken ett par dagar efter behandlingen. De större kärlen försvinner nästan med detsamma och syns knappt men kan kännas ömma.

Efter behandlingen är det viktigt att du använder stödstrumpor i 1-2 veckor då detta hjälper trycket från blodflödet och vätskan i benen att bli så jämnt fördelade som möjligt. Svullnaden kan då lägga sig snabbare och bästa resultat uppnås.

Det är viktigt att du inte tränar de närmaste dagarna efter behandlingen. Det är även viktigt att inte utsätta det behandlade området för sol då detta kan leda till pigment förändringar. Vänta 1-2 veckor och använd solskyddskräm.

Antal behandlingar beror på hur mycket kärl du har. Vanligtvis brukar man se resultat efter 1-3 behandlingar.

KOSMETISK TATUERING

Med en permanent make- up sk. kosmetisk tatuering kan du förbättra eller förstärka ögonbryn eller göra en fransförstärkning. Vid kosmetisk pigmentering görs en ytlig tatuering, en bas make-up som är hållbar 1-4 år. Det är inte meningen att den ska vara iögonfallande utan bara markera den naturliga skönheten och/eller korrigera små skönhetsfel.

 

Behandlingen tar ca 1,5-2 timmar varav du sitter i bedövningscremé i ca 40 minuter.

Detta bör du tänka på innan:

Undvik koffein, Ipren eller Treo (Alvedon går bra). Du skall inte ha en tatuering på området sedan innan, om så är fallet är det viktigt att komma in till salongen och konsultera oss. Du skall även vara sår- och eksemfri på området.

Du skall ej vara gravid eller amma.

Du skall ej äta blodförtunnande mediciner.

Du skall ej ha gjort en djupgående hudbehandling på området de senaste 2 veckorna (botox, laser, IPL, kemisk peeling mm)

Du skall ej ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning.

Åldersgräns 18 år

Att tänka på efter behandlingen:

 

Du skall ej vara i solen under läkningsprocessen, den är ca 10 dagar. Använd solskydd, solglasögon och gärna keps vid mycket stark sol.

Du skall ej träna under läkningsprocessen- salterna från din svett gör att läkningen försvåras.

Bada ej i klor eller basta. Sola inte solarium.

Undvik att ta på det tatuerade området och använd inte produkter som innehåller syra. Under läkningsprocessen skall du inte tvätta alls- ev med vatten.

AVBOKNING

Vid avbokning 24 timmar innan bokad behandling debiteras 40%.

Varukorgen är tom