BOKNING 031-22 02 24

jill

JILL GARPENFORS

_________________

KREATIV LEDARE & BEHANDLINGSANSVARIG

Jill har en lång och bred erfarenhet inom yrket och är specialiserad på medicinsk hudvård och resultatinriktade behandlingar. Jill har även gått medicinska utbildningar i Frankrike, Spanien och Norge. Hon är auktoriserad av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) och har CIDESCO-examen. CIDESCO är världens mest ansedda diplom inom hudvårdsbranschen. Tidigare har hon arbetat som lärare på Gilda-skolan i Stockholm, som personalchef, samt drift- och behandlingsansvarig. Jill utför  även IPL och laser och Dermapen4.

031-220224
JILL@CA-VA.SE

 

expert_1

MED. DR. WILLIAM BENNET

ÖVERLÄKARE I KIRURGI

_________________

William är disputerad överläkare i kirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Han har sin medicinska och kirurgiska utbildning från Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm samt University of Colorado, USA. 2009 blir William sektionsansvarig kirurg för levertransplantationsverksamheten vid Transplantationscentrum på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Sedan 2013 har han även utbildat sig inom injektionsbehandlingar och ägnar sig på deltid åt estetiska och terapeutiska injektionsbehandlingar och är medicinsk ansvarig för denna behandlingsform på Ça Va. William utför alla typer av injektionsbehandlingar (fillers och botulinum toxin), Cryo Pen, trådlyft och mindre estetiskt kirurgiska ingrepp i lokalbedövning.

031-22 02 24
WILLIAM@CA-VA.SE

 

                                          GUNNAR BRANDRUP WOGNSEN

                                                                                          ÖVERLÄKARE

Gunnar är överläkare, docent och tidigare verksamhetschef på Thoraxkirurgiska Kliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Han har även varit på Astra och forskat i många år för att sedan utbilda sig inom estetiska injektioner.

Gunnar utför alla typer av injektionsbehandlingar (fillers och botulinum toxin), Cryo Pen, trådlyft och mindre estetiskt kirurgiska ingrepp i lokalbedövning.

                                                                             GUNNAR@CA-VA.SE

expert_4

LINNEA ANDERSEN

HUDTERAPEUT
_________________

Linnea är utbildad hudterapeut vid Gilda Skolan i Göteborg och är auktoriserad av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) och Cidesco-examinerad. Linnea utför medicinska och klassiska ansiktsbehandlingar och är även Taffy-certifierad och utför kosmetiska tatueringar.

031-220224
LINNEA@CA-VA.SE

 

AMANDA WEMMERT

_________________

HUDTERAPEUT

Amanda är utbildad hudterapeut vid Gilda Skolan i Göteborg och är auktoriserad av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) och Cidesco-examinerad. Hon är även utbildad nagelteknolog och spa-terapeut.

031-220224
AMANDA@CA-VA.SE

 

maja

Maja Allard

_________________

Kund- och marknadsansvarig

Maja hjälper dig med frågor om behandlingar och bokningar. Hon är även i butiken och ger konsultationer i makeup, hudvårdsprodukter eller vilken behandling du ska välja!

 

0709-24 35 47
MAJA@CA-VA.SE

sara

SARA GARFVÉ

_________________

Grundare och ägare
 

 

0709-93 21 94
SARA@CA-VA.SE

EMMA HUSNJAK

Emma är utbildad hudterapeut vid Gilda Skolan i Göteborg och är auktoriserad av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) och Cidesco-examinerad. Emma utför även fotvård, manikyr, Dermapen4 och Kosmetisk Tatuering.

HUDTERAPEUT

Varukorgen är tom