BOKNING 031-22 02 24

Våra varumärken

Mette Picaut

picaut_motz

M Picaut är en svensktillverkad ekologisk hudvårdsserie för ansiktet med välgörande ämnen, växtextrakt och peptider. Alla produkter är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

M Picaut kombinerar den senaste forskningen med ingredienser som är odlade med omtanke om vår jord. Produkterna är skapade med filosofin less is more och tanken att naturen erbjuder det mesta som behövs. Att välja naturliga ingredienser över syntetiska är en självklarhet. Hudvården från M Picaut är skräddarsydd för att hjälpa hudens egen funktion, med till exempel peptider som stimulerar kollagen-halten i huden och ger en fastare hy med färre linjer och rynkor. Huvuddelen av Mette Picauts ingredienser är odlade utan användning av bekämpningsmedel eller andra gifter. Bara de allra bästa råvarorna av högsta kvalitet används och tillverkningen produkterna sker i Sverige. Förpackningarna är i återvinningsbart glas eller miljövänligt plast och vi strävar efter att göra så lite inverkan som möjligt på miljön. För en naturlig hudvård med resultat.

Laight & Mercer

wet_laight

Dessa fantastiska hårborstar finns för torrt alt vått hår och är gjorda av vaxat gummi, mongoliska vildsvin och nylon-borst.

Kombinationen av vildsvins och nylon-borst är idealisk! Varför? De mongoliska vildsvins-borsten ser till att fördela hårets naturliga fetter jämnt över hela håret samtidigt som de absorberar upp överflödigt sebum från hårbotten. Nylon-borsten hjälper till att komma igenom håret ordentligt, stimulerar hårbotten och skapar en utredande, slät känsla. Resultatet blir ett hår som känns slätt, glansigt och friskt.

Du ska inte behandla håret på samma sätt när det är vått och när det är torrt. Hårets textur och elasticitet varierar beroende på mängden vatten det innehåller. Genom att borsta håret fel när det vått kan man orsaka skador på håret. Den första av sitt slag, Laight & Mercer, förändrar ditt sätt att borsta håret rätt genom att erbjuda två alternativ. Aldrig har du tidigare borstat dig med borstar så bra som Laigh&Mercer’s.

Ashley & Co

ashley_co_pic

Ashley & Co är ett modernt doft-företag från Nya Zeeland. Sortimentet består av 8 signatur-dofter med över 50 produkter i olika utföranden. ”Because we believe people don´t remeber the days- they remember the moments”. Produkterna är ej testade på djur och 90% av produkterna är vegan-vänliga.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

marc_mobile

Marc Inbane Natural Tanning Spray – En fantastisk spray tan som är lätt applicerad och torkar snabbt. Marc Inbane Natural Tanning Spray är en spray tan som är framtagen för att få ett jämt resultat utan färglinjer och ojämnheter. Denna spray tan innehåller Aloe Vera och Ginko som även återfuktar din hud. Appliceras för bästa resultat med tillhörande handske.

Solbränna som håller upp till 5 dagar Passar alla hudtyper Dermatologiskt testad Parabenfri Finns i två olika storlekar Enkel att applicera

Skin Tech

Företaget Skin Rebirth, som producerar Skin Tech, grundades 1996. Personerna bakom Skin Tech har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla och förbättra hudvård för både dagligt och professionellt användande. Deras ambition var att behandla olika typer av hudproblem säkert och effektivt. Företaget utvecklade ett komplett sortiment av produkter baserade på peelingar (behandlingar reserverade för professionella) och hemmaprodukter. Skin Tech används nu dagligen av män och kvinnor i mer än 50 länder världen över.

Filosofin bakom Skin Tech är att skräddarsy ett behandlingsprogram för alla hudtyper och hudproblem. Detta ger på ett effektivt sätt ett optimalt resultat.

Aesthetic Line

01_01

Grundaren till Aestetic Line, Dr Stein Tveten är läkare med mer än 15 års erfarenhet och expertis. Han är internationellt erkänd för sitt koncept ”kosmetisk kirurgi utan skalpell”. Konceptet bygger på att använda aktiva ingredienser och läkemedel som positivt stimulerar huden att återuppta sina naturliga processer eftersom ålder gör att processen går långsammare. Denna filosofi är grunden för Aesthetic Line AGE.

Aesthetic Line AGE återuppbygger din hud då vår livsstil, miljön och åldrande sliter på huden. Genom att tillföra verksamma ämnen som ökar hudens biologiska kapacitet att återskapa och reparera sig själv arbetar produkterna både dag som natt. Aesthetic line AGE innehåller precis vad nordisk hud behöver, både i fråga om skydd, anti-age och återuppbyggnad.

Aesthetic line AGE stimulerar huden att återuppta sina naturliga processer som vid ålder och miljöpåverkan minskas. Detta genom att tillföra ämnen som ökar hudens egna biologiska process, så att den förnyar och reparerar sig själv. Produkterna från aesthetic line AGE är ett träningsprogram för huden – som fysisk motion är för kroppen!

Fueguia 1833

fuegia_patagonia

”Vi använder de bästa råvarorna i världen. För att vi är lågskaliga och inte massproducerar. Varje flaska är tillverkad med omsorg, handskrivna etiketter och levererade i unika trälådor gjorda av spillved från Pampas”. Så säger den argentinske doftkreatören Julian Bedel. Fueguia 1833 är ett Sydamerikanskt doftmärke som tar fram unika dofter med inspiration och ingredienser från Patagoniens rika natur. Med starka relationer till de lokala odlarna får Fueguia tillgång till unika ingredienser vilket gör det möjligt att erbjuda parfymvärlden helt nya dimensioner av dofter. Produkterna skapas med stor passion och respekt för hantverket utifrån filosofin om ett socialt ansvarstagande med minsta möjliga miljöpåverkan. Varje parfym är omsorgsfullt gjord för hand och tappas på flaska av återvunnet glas. Fueguias dofter säljs idag förutom i sina egna boutiquer framgångsrikt över hela världen och finns representerade i mer än 25 länder.

Fueguia 1833 kammade dessutom hem ”Årets Avantgarde-doft” på Elle Beauty Awards med motiveringen:

”From Buenos Aires with love! Argentisk nischparfym, som slagits in för hand i kartor av Patagonien , fick juryn att tindra som barn på julafton. Ett ultradekadent lyxgodis för vuxna med historia, personlighet och dofttoner som får hjärtat att smälta. Julian Bedel är ett nytt stjärnskott på dofthimlen”

EVY

EVY solskyddsmousse är en svensk uppfinning inom solskydd som tillverkas i Sverige. EVY rekommenderas av både hudläkare och hudterapeuter och kan användas om du har soleksem och sol-allergi, eller vid hudsjukdomen vitiligo. EVY har utsetts till det säkraste solskyddet på marknaden av Vitiligoförbundet.

EVYs formula förstärker hudens barriär och hjälper huden att bibehålla sin fukt även vid värme-, vind- och vattenpåfrestningar. Tack vare en bakteriesäker förpackning har produkterna en lång hållbarhet.

EVY finns i SPF 10, 20, 30, 50 och i en Kids-variant.

GLO

Glo Skin Beauty är ett amerikanskt resultatinriktat hudvårdsmärke som fokuserar på antiage och vård av din hud. Oavsett hudtyp så finns något för dig. .

UNWASH

Unwash är en hårvårdsserie som skonsamt rengör håret utan att tvätta ut de naturliga oljorna. Sulfatfritt lättviktsformula för alla hårtyper.

-Fritt från sulfater & parabener
-Skonsamt och återfuktande för hår och hårbotten
-Öppnar inte upp hårstrået och låser därmed in färg på ett mer effektivt sätt
-Det slutna fjällskiktet ger en naturlig glans
-Perfekt för torra, frissiga hår
-Håret tar in mindre vatten än vid vanlig schamponering vilket gör att det torkar snabbare.
-Serien består av 4 produkter- utöver det rengörande balsamet- ett djuprengörande, löddrande schampo, en vårdande mask samt ett effektivt dry-shampo som absorberar oljor och fett.

VICTOR VASSIER SOAP AND HANDCRÉME

Victor Vassier’s produkter har kombinationen av dofter och ingredienser fyllda med extrakt från blommor och örter. Naturliga råvaror har valts ut med största omsorg och blandas med naturlig olivolja Victor Vaisser ser att skönhet kommer inifrån och därför tillverkar dem sina produkter med kärlek. Produkterna är utvecklade med omsorg för vår miljö och innehåller inga parabener eller mineraloljor. .

Varukorgen är tom