BOKNING 031-22 02 24

Våra varumärken

Mette Picaut

picaut_motz

M Picaut är en svensktillverkad ekologisk hudvårdsserie för ansiktet med välgörande ämnen, växtextrakt och peptider. Alla produkter är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

M Picaut kombinerar den senaste forskningen med ingredienser som är odlade med omtanke om vår jord. Produkterna är skapade med filosofin less is more och tanken att naturen erbjuder det mesta som behövs. Att välja naturliga ingredienser över syntetiska är en självklarhet. Hudvården från M Picaut är skräddarsydd för att hjälpa hudens egen funktion, med till exempel peptider som stimulerar kollagen-halten i huden och ger en fastare hy med färre linjer och rynkor. Huvuddelen av Mette Picauts ingredienser är odlade utan användning av bekämpningsmedel eller andra gifter. Bara de allra bästa råvarorna av högsta kvalitet används och tillverkningen produkterna sker i Sverige. Förpackningarna är i återvinningsbart glas eller miljövänligt plast och vi strävar efter att göra så lite inverkan som möjligt på miljön. För en naturlig hudvård med resultat.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

marc_mobile

Marc Inbane Natural Tanning Spray – En fantastisk spray tan som är lätt applicerad och torkar snabbt. Marc Inbane Natural Tanning Spray är en spray tan som är framta

gen för att få ett jämt resultat utan färglinjer och ojämnheter. Denna spray tan innehåller Aloe Vera och Ginko som även återfuktar din hud. Appliceras för bästa resultat med tillhörande handske. Solbränna som håller upp till 5 dagar, passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad.

X LASH

Xlash Ögonfransserum är Sveriges bästsäljande ögonfransserum som med hjälp av aktiva, återfuktande och lugnande ingredienser får dina ögonfransar att se längre och fylligare ut efter bara 28 dagar.

ST TROPEZ

St.Tropez är ett världsledande varumärke inom brun-utan-sol som skapar morgondagens trender genom att kontinuerligt utveckla nya, innovativa produkter. De mångfaldigt prisbelönta produkterna går alldeles utmärkt att användas året om, till nyårsfesten, inför semestern eller varför inte förlänga hudens sommarfräschör. St.Tropez produkter har en härligt upplyftande doft som effektivt döljer brun-utan-sol-lukten, även under utvecklingstiden! Det breda sortimentet är till för att du ska hitta dina favoriter oavsett vilket appliceringssätt och slutresultat du vill ha.

MOLTON BROWN

Molton Brown har med sin expertis och sitt samarbete med framstående parfymörer lyckats tillverka exklusiva och väldesignade handtvålar, handkrämer, duschkrämer, handvårdsprodukter och produkter för hemmet. Dofterna har inspirerats av diverse resor och innehåller de bästa ingredienserna. Njut av dofter som exempelvis rosor, bergamott och timjan.

GLO SKIN

Glo Skin Beauty är ett amerikanskt resultatinriktat hudvårdsmärke som fokuserar på antiage och vård av din hud. Oavsett hudtyp så finns något för dig. .

IS CLINICAL

iS Clinical är en exklusiv klinisk hudvårdsserie utvecklad av Innovative Skincare, som består av exceptionella, resultatorienterade, anti-aging och hudoptimerande formler. Genom att utveckla och utnyttja den mest avancerade forsknings-teknologin har Innovative Skincare’s team av läkare och forskare designat och skapat produkter som levererar snabba, säkra och långsiktiga positiva resultat. Experterna från Innovative Skincare följer högsta etiska standarder när det gäller att vidareutveckla hudvård och uppfylla uppdraget att förbättra människors livskvalitet.

Varukorgen är tom